Song 2

Gud vilket kanonväder de har vart idag! såhär såg mina öron ut efter att jag vart ute o gått en sväng med Nathalie:

Fint.

nää, nu sitter man här igen, o har suttit här ett bra jävla tag ;P tråk.
ska väl kanske lägga sig o se klart DH nån gång, så murre får tbks ;P

G´natt


Always and never

jaa, har fortf inte pratat med mamá. sitter här på mitt rum, o det pirrar i mina ben, de e något irriterande.
Madde gick för ett tag sen, jag uppdaterade henne lite ;P

öhm, jag är inte ett dugg trött. kanske ska se den där filmen ikväll, Trade. den skulle tydligen va bra. Men jag orkar inte gå till sängen, de e för långt.  får ta de lite senare. när jag orkar.
imorrn ska jag nog kanske klippa Mia också, tjäna lite stålar. Fast de beror på om jag o surtanten pratar imorrn.. måste klippa o slinga Sofia också, onsdag blir de. o kenne ska klippas.. pengar pengar. jag ser grönt.. lr va har vi för färg på sedlarna i sverige? ;P jag ser rött, kanske får ihop till en 500 kr.

jag har märkt också att jag är en mästare på att rita ;D haha.

jag har fortf ont i knät också ;/ kanske ska göra den där jävla sjukgymnastiken...om man orkar nån gång.

nån som har fest på lördag? isf kmr jag o frican ;P

uhuhhdfd. jag orkar inte. nu måste jag gå, innan jag bryter ihop.

Sound effects and overdramatic

måndag, o snart är lovet slut, haha. att jag alltid måste tänka så!
idag är inte riktigt min dag känner jag, har ont i knät, och jag är grinig.

vaknade imorse vid 9, då hade jag fått ett myggbett på ryggen! vafan, nu redan? o så kunde jag inte somna om. gick upp, åt en räkmacka till frukost, haha, fast jag blev illamående av de. så låg jag i soffan ett tag, med täcke o bara njöt av o va ledig. 

AAAAAAAAAH! haha, fan va snabb jag är då. haha, det har stått en necessär på mitt sminkbord sen i fredags nu, o de e fricans, för hon har bott här ett tag nu, haha. så säger jag till henne nu att hon glömt den här, men så säger hon att jag har fått den. o den är full me ögonskuggor ;P haha, hur kan jag ha missat en sån sak?! ;P fast nu när jag tänker efter så har hon sagt nåt om nå smink som hon inte ville ha. men hon sa fan inget i fredags ;P tack sötnos! :) <3

jaa,o  så tidigare idag blev de lite knas. mamá har tjatat flera dar nu på att jag ska slinga henne. så tänkte jag va snäll idag, o slinga o klippa henne. o så klippa pappa o viktor också, for free!
aa, o så sätter jag på henne mössan o börjar dra upp slingor, så har jag stått o dragit upp slingor i 5-10 minuter. o hon klagar på att de gör ont! o det är de värsta jag vet, haha. om hon vill ha slingor får hon väl tåla lite?! Det gör ont o slinga sig, deal with it. O så säger hon: "Gör du såhär på dina kunder på praktiken också?" O de kmr jag ihåg att hon sagt förut också, o seriöst, jag hatar när hon säger så! Så då sa jag: ja, men då gör vi såhär då! så drog jag av henne mössan o gick upp på mitt rum. O nu har jag suttit här i typ 3 timmar, o spelat hög skrikmusik, bara för o jävlas.

jaaja, jag är väl kanske liiite löjlig, men ändå. jag känner inte för o va glad idag. men jag tror att Madde ska komma över en sväng sen lite senare, så får hoppas hon gör mig på bättre humör :)

- we're from birdorganisation BITCH. Birds In The City of Hollywood

Bilder från i fredags finns på Phidan.pixbox.se


långfredag



ja,  snart kommer frican hit, hoppas hon är klar, så vi kan dra direkt till murre, jag orkar inte sitta här längre ;P har gjort mig i ordning nu sen kl 1 ;P haha.

btw, varför måste de va kallt ute? jag har ju shorts på mig! uh.

Santaa luciaa..

skänk mig två tior, så jag kan gå o sola.

slutade tidigare idag, halv 1 ^^ pappa hämtade mig på väg hem från jobbet.
imorrn äre party, så idag ska jag ha lite spa hemma med mig själv ;D fast jag vill ju va lite brun också, så jag tänkte nog sola, men de fattas 2 tior ;/
yäyä, jag får va blek, de e väl fint de me, haha. nu ska jag lägga mig i ett varmt bad ^^

Rendezvous With...

jag förstår inte hur man kan lyssna på en låt heela vägen in till rimbo, o sen hela vägen hem, de e 100 minuter. o sen flera ggr om när man kommit hem - utan att ledsna! Jo, jag förstår - HIM.

idag tog jag 8bussen till rimbo, länge sen nu :P hade inte vart där på typ 3 veckor. Somnade lite då o då, o frös som fan på bussen. kom till salongen o hackade tänder, som vanligt, haha. O de första jag såg när jag kom in va världens sötaste lilla hund! Vi har ju 3 hundar på salongen redan, så vissa kunder tar med sig sina hundar till salongen, så jag trodde att de va en kunds hund. Jag sa väl typ: "aaaaaaaaaaaaaaaaawwwwhh! gud vilken söt!"
så gick jag in i lilla rummet, o hängde av mig jackan, o satte mig ner o pratade lite me dom andra. o sen efter ett tag så säger caroline; "jaa, hon lägger sig i barbros bur, men jag försöker lägga henne i hennes, de e lika bra o börja me de redan."
jag : men.. vems hund är de då?
C: de e min :D

fan va bra ;D så då kommer alltså sötnosen va där jämt ;D
o så klippte jag carro idag också, så jag missade bussen me typ 10 minuter ;P o så klippte jag grannen när jag kom hem. 

nu ska jag gå ner o käka middag ;P hann inte me de när jag kom hem. sen blire fan dh, har inte sett på aslänge.

- Och då måste jag ta nån otäck medicin.. och då får jag 5 öre! Slå sönder sparbössan.

Fem st F!

Åh, seriöst! Jag kan helt ärligt säga att Frican är den absolut bästa kompisen jag haft! Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar henne. Vi är så jävla lika, det är helt sjukt!

5 F - Frida och Frican Föralltid För Fan :)

Jag vill att du ska veta att jag alltid finns här för dig, om du vill prata, dag eller natt! <3

image81

Frican, var är du?!

Uuh, frican har vart på sitt utvecklingssamtal i 2 timmar nu, seriöst! jag svälter snart, de e meningen att hon ska komma hit direkt när hon är klar, så ska vi äta. men snart äter jag fan utan henne ;D

skola idag då, religion fortf. jag, frican, murre o emma satt i bibblan i fåtöljer o soffan o jobbade ^^ skulle svara på massa frågor. vi fick 3 sidor me frågor! vi svarade på typ hälften, så de va bra jobbat tkr jag ;D NU ÄR HON HÄR!! NEEJ, DE VA INTE HON! haha. de va visst elektrikern. jaha...
aja..jaa, vi hade iaf skitkul ett tag där i bibblan. vi blev sådär övertrötta, o skrattade åt precis allt. läraren fick flera namn, t.ex Martin Luder (från Martin Luther), Storskojarn, Skämtarn. O det tkte vi va hysteriskt kul.
hon hade skrivit en siffra fel i frågorna, o så sa emma: "hon har ju ljugit rätt liite" haha. så då fick hon heta storskojarn. O så åt vi massa Rollokolor idag, först kom emma o murre med 16 st, sen köpte jag o frican 20 ;D

jaa, o sen så hade jag utvecklingssamtal också. de gick bra, de sa bara det vanliga.

Neeej, seriöst, nu får hon fan komma! Hon kan väl inte ha åkt hem? aja, jag går väl ner o väntar nu då..

Lips like morphine

nu vare ett tag sen jag skrev igen. o helgen är förbi. vad har jag gjort i helgen? joo, i fredags så åkte jag in till uppsala själv, o mötte frican på stationen där :) Vi gick i lite affärer, jag köpte inge spec, bara ett par trosor och en bikiniöverdel ^^ Jättesöt är den, den e vit med guldiga stjärnor. Sen efter det så gick vi o åt på kina, lr nåt. jag åt friterat som vanligt, så nu känner jag att jag måste ta tag i promenerandet, länge sen sist nu.
Så satt vi där ett bra tag, o hade jättetrevligt. Så kommer frican med en bra idé = vin, chips, godis, lets dance hemma hos henne ^^ Så då tog vi bussen hem till almunge :) så va vi där nån timme, sen kom Gustav o hämtade mig :) Tack för det! <3 O vid 12 va vi hemma :)

Sen igår så hade jag inte tänkt göra nåt speciellt, men så lite senare på kvällen så messar murre mig o frågar om jag har nåt o dricka. haha, o jag förstod inte riktigt, med frågade om hon menade alkohol, o de gjorde hon ;P Så blev jag bjuden på myskväll hos murre. Det blev jag, tessan, murre o kenta, vi satt o pratade o spelade lite kort, som va huur länge sen som helst ;P Sen nån gång vid halv ett lr nåt så gick jag hem, o träffade Gustav.

Nu har jag ledsnat rejält på det här, jag måste få duscha! Jävla skitmaskin! Om murre är snäll, vilket jag tror hon är, så får jag väl duscha hos henne ^^

Nu ska jag lägga mig i min nya soffa bredvid katten, o mysa!


RSS 2.0