Scream

Jag vill börja dagens inlägg med att säga: BurR!

Imorrn är den stora dagen, jag dör. lr nej, men jag kommer va så jävla nervös. knät blir typ bättre o bättre för varje dag som går, men idag känns det inge bättre om man jämför med igår. kan va för att jag gick så jävla mkt på benet igår.

Igår vaknade jag vid kvart i 11, o så tänkte jag att jag kanske skulle ta bussen till praktiken, o kollar busstabellen, en buss går 20 över 11, o en vid 1. hmm, om jag tar 11.20 så kommer jag dit till annas lunch, o då har jag ju nån o prata med. så sitter jag i trappen o pratar med mamma, hon ska ut o gå, o jag frågar va klockan är nu, o hon säger  "11 - så du hinner ju inte me 11.20, o du måste ju ha skjuts till bussen. Hejdå"
Så går jag upp på mitt rum, o ser att klockan är kvart i 11, o inte 11, haha, kan hon inte klockan?
så jag bestämmer mig för att ta 11.20 iaf. skyndar som fan, jag tänkte att jag måste gå typ 5 över. kletar på lite smink, o försöker få håret att inte se så himla fult ut. hoppar ner för trappen, börjar packa väskor, o precis innan jag ska ta på jackan så kommer jag på att jag kan ju fan inte gå med kryckor och 2 väskor! vafaan, så då får jag ta ur de viktigaste o trycka ner i fickorna. Busstabell, busskort, mobil, hörlurar. sen sticker jag ut, utan o låsa dörrn, för Gustav hade mina nycklar. Går/springer/hoppar på kryckor till bussen, fan va dumt de måste ha sett ut. kommer till hållplatsen, sätter mig ner, det är hur slaskigt som helst! O självklart måste de åka förbi 2 lastbilar som kör i värsta slasken, så mina byxor blev duschade av grå slask. Så sitter jag o väntar, kom dit fem minuter innan bussen skulle gå från station, ganska bra gjort av mig tkr jag ;D

En helt vanlig dag, så tar jag ju 8bussen till rimbo, o då äre en sån där mysig buss, som är jättelåg, så man bara tar ett litet kliv upp, o sen äre plant.
Mm, o de jag inte tänkte på igår var att 11.20bussen är en sån där gul buss, med 3 trappsteg! vafaan!
så ser jag att den gula bussen kommer, en bit bort. det första jag tänker är "fan! hur ska jag komma upp?" o så tar jag några steg därifrån, o tänkte att jag skulle gå hem ist. men vafan, jag kan ju inte bara gå hem nu, när jag stressat så mkt, o kryckat mig ut i snöstormen. så jag går några steg tbks. "det får gå som de går, benet är ju faktiskt mkt bättre idag, o jag kan ju stödja på de nu. behöver jag hjälp så äre ju bara o fråga chaufförn."
Så stannar bussen, jag tar kryckorna i ena handen, o busskortet i andra. hoppar fram till bussen, o det första jag ser är att de e en ung kille som kör bussen. "fuck, jag får klara mig själv." Jag säger typ: "ööh, hej..."
o så sträcker jag mig framåt, o lägger kryckorna i gången, samtidigt som jag typ mumlar: "jag.. öh, jag kommer snart" haha, vafan Frida! nöörrd.
Jaa, iaf, så tar jag tag i handtaget på höger sida, o nåt annat på vänster, o så typ hoppar jag upp för trappstegen, visar busskortet, tar upp kryckorna o sätter mig på första bästa sätet. Självklart så sitter det en alkis på andra sidan gången, o typ: "hon har problem med foten" Till han som kör! hmm. fan, om han sitter o pratar med mig hela vägen så hoppar jag till en plats längst bak i bussen. O så jag typ småflinar, o säger: "Mmm." O så säger den unga killen nåt om mig, kommer inte ihåg vad, men de va iaf nåt om att jag gick på kryckor. o så säger alkisen till mig : "vill du dela med dig?" Öööh, dela med mig av vad? haha, jag hoppas av det onda. men nej fick jag till svar iaf ;P

Äntligen kan jag ta det lugnt, alkisen går av efter nån hållplats bara, o jag tar av mig jackan. Jag sitter alltså precis bakom chaufförn, o då kan jag ju inte koppla av. för på senaste tid har jag börjat undra vart de e säkrast o sitta, o liksom, om han tänker köra om en bil, o så kommer det en buss lr lastbil på andra sidan, o dom krockar, så sitter man ju inte så bra där jag satt. Men skitsamma, jag orkar inte byta. Och så kommer jag på lite saker jag glömt göra: "Oj, jag har inte borstat tänderna...aja, nån där har väl tuggummi. Juste! Jag har inte kissat, aja, de får jag göra där. Oj, jag har ju inte ätit heller! O fan, jag tog inte med mig plånboken.. Hm, yäyä, de har väl nån risifrutti lr nåt där." Så är vi i Rimbo, jag hoppar till mitten av bussen, o går ner för trappen o ut i slasket. Går/hoppar till praktiken, o in. äntligen! de e så jävla jobbigt o gå me kryckor. Idag har jag världens träningsvärk i ryggen typ.
Det första Anna säger är: Hej frida! hur äre med dig?
Jag: jorå, de e bra :)
Iréne: det ser inte så bra ut! :P
Men de blev glada för o se mig, jag hade inte träffat dom på 8 dagar. De tråkiga va att Anna jobbade över lunchen lite. Hon skulle ta lunch halv 1, men kunden gick typ 10 i. Men jag satt iaf o pratade lite me anna när hon klippte, så frågade hon om jag skulle äta lunch. "Jaa, alltså, jag skulle vilja, för jag har inte ätit nåt idag. Men jag glömde plånboken hemma" "Men jag betalar, de e klart du ska äta lunch! Ska du gå me o handla?" "Jaa, de kan jag väl" "Bra, gå o klä på dig nu då!"
Så klädde jag på mig igen, o så gick vi, de va rätt bråttom, klockan va 1, o annas lunch va slut halv 2. så jag fick typ springa efter anna ;P "Frida, va ska du ha för nåt då?!" "Öh, ta en paj lr nåt då." "ska du inte ha din pasta me sås??"  "JOO! :D" Så handlade vi lunch på konsum, o sprang typ tbks.
Sen kunde jag äntligen ta de lungt, åt min lunch, pasta med ost o skinksås ^^ Så pratade jag lite med dom, o diskade lite, o hängde undan de blöta handdukarna. jag hoppade typ runt utan kryckor, o samlade handdukar, kunderna måste ha undrat om jag blev tvingad o jobba ;P Men fan, jag kan inte bara sitta o läsa en tidning, o så se att de e en hög med disk, då måste jag fixa de ju!

Sen lite efter kl 3 så kom pappa förbi o hämtade mig, han slutade tidigare på jobbet, så jag slapp åka buss hem :)
Sen när jag kom hem så tog jag ett långt bad, fan va skönt. Började på en ny bok också, den jag lånade av Murre. Verkar rätt bra:) Sen va jag tvungen o klippa viktor också, han hade fått så långt hår, klippte som jag brukar, kort i nacken o sidorna, o så lite längre lugg. De skulle se askonstigt ut nu, om man klippte luggen lika kort som resten av håret, nu när man är van vi lång lugg på honom. O viktor vill inte ha så kort hår egentligen, men jag klipper kort i bak, o så lång lugg, så märker han inte att han är korthårig ;D haha. De va asjobbigt o klippa honom, för jag typ satt ner, o då blev jag ju skittrött i armarna, o så stod jag ibland, på ett ben typ, o de va ju också skitjobbigt. Nää, de tar nog ett tag innan jag klipper igen.

Nu ska jag gå ner o lägga mig i soffan, för jag får så jävla ont i knät av o sitta i den här stolen. Bai!

- Gud va du är rolig pappa! F
- Jaa! Vad får jag allt ifrån?! P


Heart of glass

Jaha. nu fick jag en ny låt också, Open your eyes, väldigt bra, skulle döpt dagens inlägg till det om jag inte precis skrivit Heart of glass. Men båda skulle passa bra idag.

Skola idag, jobbigt jobbigt. jag gick upp kl 6, 45 minuter tidigare än vanligt! bara för att de tar så lång tid o hoppa runt på kryckor ;P så jag har gått rätt mkt idag, o de märks, för nu gör de ont i knät. Ja juste, fick brev idag. nu på fredag ska jag opereras :P uh, jag dör. antingen kommer jag typ svimma, lr så kommer jag vilja titta på ;D

O nu märks det att jag vart hemma nåra dagar, har sett på 22 avsnitt desperate housewives på 5 dagar :P de e lite roligt, för nu när nåt roligt händer i verkligheten, så tror jag att jag kan spola tbks o se igen! Jag typ sträcker mig efter dosan, o sen kmr på att de inte e dvd ;D noeerd.

¨åh, kollade in Nathalies pixbox idag också, hon hade lagt upp massor av bilder på oss. saknar dig! <3

nu måste jag rusa ner o kolla om mamma köpte nåt till mig i uppsala, lycka till o rusa föresten.

where do you live and what are we having? i am a picky eater.


Dance Dance

nej, det kan jag faktiskt inte nu.. men skulle vilja kunna.
har bott i vardagsrummet nu i 2 dagar, o det börjar bli rätt tråkigt. sov i fåtöljen i natt också, till klockan 5, då hade jag så jävla ont i svanskotan så de inte va sant, så då gick jag o la mig i en säng. det känns som att jag har ont i hela kroppen just nu. träningsvärk i armar o ben, knät såklart, svanskotan, tungan tillome!

http://www.youtube.com/watch?v=j1ezL0p8Vgo Aaaw ^^

nä, nu måste jag resa på mig, innan jag blir platt där bak!

This is how it goes

jaha, öm. då får man vara ledig ett tag framöver då. Det är ju så att mitt knä hoppade ur led igår. Men, eftersom att jag har supermkt tid nu när jag inte kan röra mig så kan jag ju berätta hela dagen.

såå, vi åkte buss från skolan mellan halv 8 o 8, resan tog nån timme. Kom fram, fick skidor o pjäxor o sånt, bytte om. så ut, tog på skidorna, men hade lite problem med dom eftersom att dom lossnade hela tiden. så höll på ett tag me dom, sen åkte vi liften upp, o så skulle vi åka ner för den mesigaste backen ;D men mina skidor ville inte sitta fast, de lossnade hela tiden, så alla tkte väl jag va skitdålig, lr, de va jag väl också. iaf i början. men de va inte mitt fel, för efter typ en timme så kom vi på att dom va felinställda. så in till dom där inne, så fixade dom lite, sen satt dom perfekt ;P så upp i backen igen, o då gick det genast bättre. jag va inte sååå dålig iaf ;D kunde svänga o bromsa, vilket jag inte trodde jag kunde. så åkte vi ner några gånger, hade jättekul :) Bla bla lba, jag orkar inte skriva allt. men iaf, jag o frican va på väg till sjukstugan, skulle kolla hur de va med antonia. så blir det en backe, utan snö, helt gropig o isig. så jag o frican går med pjäxor i backen, o så halkar jag på nåt konstigt sätt, o mit knä hoppar ur led. jag landar sådär jätteskönt på ena skinkan, då hade knät redan hoppat tbks. så går frican uppför backen o till sjukstugan, så kommer en kille o ska hjälpa mig. det första jag gör är o ringa gustav, o säger att jag har ramlat o gjort illa benet, o jag skrattar! ? hmm. jaa, o så lägger vi på när frican kommer med hjälp :P så efter en stund så reser jag mig upp, o så ska vi komma upp för den där jävla backen. jag haltar lite, o de känns inte så bra i benet. så hoppar det ur led igen, o fy fan va vidrigt. man känner verkligen att nåt har flyttats. uh..
jag sitter i backen igen, o skriker till honom att han ska dra ut mitt ben rakt, o så gör han väl det, jag kommer inte ihåg. för sen är benet rakt igen. så fick han backa snöskotern till backen, o så blev jag buren upp på den :P o så körde vi typ 5 meter, till stugan :P in i stugan, där ligger antonia o skakar, stackarn, hon bröt handleden.
så får jag sitta där, jag är livrädd att knät ska hoppa ur led igen, men som tur var så gjorde det inte de.


Så sitter jag där ett tag, o får skjuts på skotern till matsalen typ. så får vi sitta där resten av dagen o vänta på o få åka hem kl 4, så det blev väl nån timme. men då hade jag inte så ont iaf, jag va bara rädd att de skulle hoppa ur led igen. sen när de e dags o åka hem så får jag skjuts på fyrhjuling till bussen. o självklart äre typ 45 trappsteg ¨på den där jävla bussen. men jag fick hjälp med det första, sen kunde jag hoppa. så fick jag ett eget säte på bussen också ;D Kom hem, när jag gått av bussen känner jag att jag fått mkt ondare, så de va ju lite jobbigt.

men får skjuts från skolan hem. sen vid 9 åker jag mamma o gustav in till akuten. o då hade jag ganska så ont, o de kändes som att knät rörde på sig hela tiden, o de va jättesvullet. så kom in vid 10, kom in på en gång, men fick ligga i ett rum o vänta ganska länge. jag är livrädd att dom ska komma o typ säga att knät inte sitter rätt, o att de ska dra de rakt igen. fyfan! men de gjorde de som tur var inte. men vi fick vänta ganska länge, jag somnade i sängen, jag låg så jävla bra där, o fick slappna av riktigt, för jag hade en hög kudde under knät. då kunde jag inte röra på knät nånting. sen efter ett tag så röntgades knät, de va skitjobbigt, för jag skulle vrida på benet hela tiden. o de va ju liksom så jag gjorde illa benet!?

så skjutsades jag tbks i sängen till de där rummet. så väntar vi lite till. sen kommer hon o säger att de ligger rätt, tack Gud. men att de kan va en liten benflisa där, o att man kanske måste ta bort den, men hon trodde inte det. en läkare skulle kolla på röntgenbilderna idag, så skulle hon ringa idag då.

så jag får tabletter, å så åker vi hem kl halv 2. när jag kommit hem har jag jätteont i knät, o kan inte röra på det alls. o jag vill liksom inte lägga mig i sängen o sova, för jag vill inte röra på benet omedvetet. så jag bäddas ner i våran supersköna fåtölj. så jag lutade mig tbks i den, o somnade på en gång, o vaknade 7 timmar senare, o då har jag inte vaknat när pappa och viktor vart uppe, o åkt till jobbet. så jag sov väldigt bra i den där. sen vaknar jag igen vid 8. sen har jag suttit o kollat på tv, o sovit lite. nu känns knät bättre, men jag kan fortf inte röra på det så mkt.


så kommer mamma hem från jobbet, o läkaren har ringt. o faaan! jag måste opereras. lr nåt, de ska göra ett litet hål, och ta ut flisan. o jag ska vara vaken. fuck. jag hoppas på massor av bedövning iaf. faan, jag hatar sprutor, o en spruta i knät kanske inte är så skönt? lr? men de blir om 7 till 10 dagar, så jag får oroa mig sen. jag får ju va ledig ett bra tag iaf.


jag mår iaf jätteilla nu. o jag åt knappt nåt igår, o typ inte ätit nåt idag. men de känns som att jag kanske måste spy, så jag vet inte om jag vågar äta nåt.


men nu ska jag vila lite.



Throw it away

helt otroligt, ingen träningsvärk! ^^ fan va tråkigt, jag vill ju att de ska märkas att jag tränat ;P får se imorrn, då kanske jag bryter benet, o de lär ju kännas ;D fan, jag är rädd!

Idag på praktiken satte jag i en färg, o sen gjorde jag ljusa slingor på samma kund. Dagen gick fort, o så slutade jag kl 2 ^^ Kom hem vid 3, badade nån timme, somnade ^^ sen klippte jag min mor, igen, känns som att jag klipper henne en gång i veckan typ. nu äre bara pappa o viktor kvar. men dom får vänta.

Den som laddar ner låten Throw it away med Radiohead, o skickar till mig är världens bästa! ;D Lr Chase money med Trouble Andrew!

nu ska jag lägga mig o se I know who killed me tror jag, har ju den på skiva nu, mkt skönare o se på tv, även fast jag har ny stor dataskärm ;P Nån som sett filmen? den är säkert sämst, men jag vill ändå se, smaken är ju som baken.

Buh bye!

- Du va ju len som ett rumparsel igår! - Mamma


Join me in death

jaa, kom precis hem från spinningen. kan va därför jag valde denna rubrik. men de spelade join me där också, så inte helt därför ;D

Idag vare skola i rimbo, hade kurs me fricans handledare. väldigt skoj o lärorikt :)

Awwhaaaeaw, undra hur döda mina ben kommer va imorrn ;/
nu ska jag se på desperate housewives ^^ Baai!¨

-Man säger inte "var pommes friten god?" F

-Men säger man "jag vill ha korv med pommes frittar då?" M


Inside of you

Idag äre söndag igen. fan, de känns som att ajg skriver så varje gång jag skriver blogg :P dagarna går snabbt, de e bra. jag vet inte vad jag ska skriva heller, de händer ju inget i mitt liv typ, lr jag vet inte. de e tråkigt.
Imorrn äre skola, salong hg, träffa frican :) nu äre typ bara vi 2 kvar, de e ju lite tråkigt, men de känns ändå inte så farligt. hon är min bästa kompis :) <3 o inga kunder har vi imorrn heller, fan va skönt. jaa juste! den här veckan kommer va så jävla skön, för imorrn, salong hg, inga kunder! :D O så tisdag praktik, o tisdagar är jättesköna o lugna, bara jag nettan o anna där då. o så onsdag åker frican o jag till kungsberget me skolan :D på torsdag äre praktik igen, o då är carro där ^^ o så fredag ledig ;D fan va nice ;D

så den här veckan kommer väl också gå snabbt ^^ jag har provat lite outfits till onsdag, haha ;D jag tkr de e snyggt med termobyxor o min jacka ^^ hm, fast jag är lite rädd kan jag erkänna...jag kommer säkert bryta nåt :P
o vi behöver ju bara betala 100 kr, så jag skulle kunna tänka mig att bara åka dit o ha de mysigt me frican :) typ sitta o titta på alla andra som åker ;P

Nu fick jag ett mess från Frican, hon ville att jag skulle ta med klädeskataloger imorrn, så jag ska ta tag i det genast, o gå ner till lådan som är fullproppad av HM o Haléns ;D ni anar inte hur många kataloger jag har ;P

Kthxbai!

question

My papa thinks your a faggot
my friends claim your bisexual
I say their wrong
but are they?

answer

what you call him "papa" and hes calling me gay? i dunno what to say.


hniif'ägkgdge

jaa, som sagt. att allt kan ändras så snabbt. nu är allt skit igen. tack, alla!  jag ska bara sluta bry mig, jag orkar inte längre. nu ska jag bara tänka på mig. faaaaaaan! jävla skit!

Pretty handsome awkward

jag är glad, så glad att jag inte riktigt kan andas. don´t know why, yes i do.
Dumma drömmar, dumma dumma. lr? det jag undrar är om det kommer ske på riktigt. Iaf de där med Marilyn Manson, haha ;D Awh, den här låten är så bra :)

Nu har jag klippt grannen också, skönt, nu äre bara mamma, viktor o pappa kvar ;/ ;P jag ska fan ha betalt, för jag har så jävla ont i axeln. baah. O gymma imorrn, ska bli kul faktiskt. hoppas de e pojkfritt bara ;D

snacka om att man kan gå från deppig till glad så fort. jag har vart värsta nere flera dagar nu, men nu mår jag bättre. så lite kan göra så mkt. men, de kanske inte va så bra iofs? yäyä.

come here girl boy, bounce.
Let me see them big titties.


Nää, nu ska jag duscha. 

Lunacy Fringe

Tisdag, o dagarna går så jäkla fort. de e skönt, för då kan man säga att snart är det sommarlov ;D
Jag blundade hela bussresan imorse, jag va så jävla trött, men jag kunde inte direkt sova. O jag visste att jag skulle jobba en timme längre, alltså sa 5bussen hem! Så då när jag kom fram så tänkte jag: "idag ska jag göra massor av saker, så dan går snabbt"

Så jag började med att klippa nya dockan jag fick igår, ökade längder. Så jag klippte henne ett tag, sen ringde Ylva, o ville att jag skulle lägga hennes hår, perfa! så hon kom halv 11, så gjorde jag en inpackning på henne, och klockan 5 över 11 började jag rulla, o när jag hade rullat klart, o satt henne i torken så va klockan halv 12! De e fan rekord för mig ;P 25 minuter. inte illa för o va Phidan. Så de va lite kul, plus att de blev skitsnygg rullning ;D Knäppte tillome kort på henne i spolar och efter. Eftersom att Lotta säger att vi ska dokumentera ;P
Så fixade jag hennes hår när de torkat. Så hon gick vid 12, då vare lunchdags. Så jag åt mina torra köttbullar, orkade ingen pasta, lr jo, men jag ville helt enkelt inte ha ;P
Sen en stund efter lunch så fortsatte jag klippa dockan lite, då tog jag det håret som inte räckt upp på huvudet, o de tog ganska lång tid, för de va så ojämnt från början, så jag fick klippa om hela tiden. Undra om någon klippt dockan, men inte vågat säga de, lr om håret bara va så ojämnt för att den va ny? hmm..  Aja, nu är den jämn o fin iaf. Sen när jag va klar med den dockan så tog jag min heta killdocka, o fönade lite vågor, men de är nog de tråkigaste i världen! O jag är så dålig på de, så jag gav upp efter en kvart. Sen väntade jag typ 45 minuter på att Frida skulle komma, för jag skulle klippa henne. Så vid lite efter 3 kom hon, så klippte jag henne, o de gick bra som tur va ;P O så plattade jag hennes hår också. Sen va jag klar halv 5, så så diskade jag lite bara, o så gick jag till bussen :) Satt i dragspelet på väg hem också, för min plats va upptagen! ;/ Men de va rätt skönt där ändå, fast jobbigt när benen åker iväg när man svänger ;P

Nu är jag nyduschad, och har hämtat säsong 2 av desperate housewives av Murre, så nu ska jag krypa ner i sängen :) Gonatt!

"What's the point of driving that fast if we're going the wrong way?"


måste man skriva nåt här?

jag orkar inte röra mig, jag blinkar i slow motion, tungt o andas, känns som att tiden står still, men jag hör klockan ticka. seriöst, jag dör. är jag sjuk?


River below

Nu börjar Miami ink igen, så brb ;D

Sådärja ;P Söndag idag då, det har vart en ganska så slapp dag, kollat på desperate housewives typ hela dan. Imorrn äre skola igen, men de e lugnt för jag va ju hemma torsdag o fredag förra veckan. Så jag hoppas jag är pigg imorrn i skolan/salongen. O jag måste till praktiken o hämta saxarna innan, för jag lämnade dom där i onsdags, "ingen lär väl vilja bli klippt" men jo, då vill hela familjen klippa sig i helgen. men de får bli nästa helg ist.
Träffa Frican o Mowrot imorrn, fyy va kul :):) O så har vi inga kunder imorrn heller, så då får vi snacka skit när vi står o klipper på dockorna :D

nu vart jag helt svag, o de känns som att jag måste spy. lr nåt. men, jag ska väl sluta skriva nu kanske..

varför känns det som att det enda jag säger är: "jag vet inte"? det börjar bli lite jobbigt. men jag vet ju faktiskt inte.


Perfect world

Mitt databord är fullt, uh. men de försvinner väl lite snart.



Va hemma idag, mår inge vidare. Så jag stannar nog hemma imorrn också, ont i ryggen o nacken har jag också.
Jag har blivit lite dålig på o skriva blogg, men de händer ju inget ändå, så. Ska försöka skärpa mig, snart.

- Näe, nu är vi elaka...Men de e ju sanning.


I´m a fake

fan. fan fan fan! seriöst, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Hur ska jag kunna göra alla nöjda och glada? Någon som bryr sig om hur jag känner mig?

jag ska bli gay.

Surrender

uh. jaa, lovet är slut. o de känns som att de precis börjat. jag har tråkigt, jag fryser.
fan, så snabbt allt kan förändras..
Träffat Nathalie en stund idag, inte träffats på aslänge ;/ <3

jag fryser. nu äre mat, fiskpinnar ;D YEES! Bai!

Jag vill ha kul, - va kul de hade vart om jag råkade trycka på tangenten lite till vänster ist - varför är det så att alltid när det är sista dagen på lovet så har man skittråkigt, o är deppig? det är ju fortf lov typ, o då ska man väl kunna göra nåt kul? så om nån vill hitta på nåt med mig, hör av dig!

har jag sagt att jag fryser? inte? Jag fryser!

2007

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag träffade någon som jag hittat på internet ;P

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga nyårslöften, inte vad jag kommer ihåg iaf.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.

4. Dog någon som stod dig nära?
Jaa, farfar dog lite efter tolvslaget förra nyårsafton.

5. Vilka länder besökte du?
Turkiet.

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Inte direkt.

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
Oj, jag som är så dålig på datum..

9. Största misstaget?
</3

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inte så farligt tror jag. Skadat mig.. Alltså, jag har ju alltid ont nånstanns typ. Cparmen t.ex

11. Bästa köpet?
Oj.. Jag vet inte om jag har köpt nåt speciellt, jag köper bara kläder ;P

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, helt klart.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mycket har gjort mig glad. Att det går så bra för mig i skolan och på praktiken, att jag träffade Niklas ^^ Och Gustav gör mig väldigt glad.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Alla som inte dansar! Och typ alla med Fall Out Boy, för jag började lyssna på dom i början av året.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag tror att jag har vart ledsnare faktiskt. Fast jag har också varit riktigt glad ibland, men också riktigt riktigt ledsen.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Ååh, tränat mer.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Gråtit.

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma med familjen och mormor o morfar. Sen senare träffade jag Gustav :)

19. Blev du kär i år?


21. Favoritprogram på TV?
The girls next door

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Jag tror inte det. Faast.. jag hatar rätt många. Kanske ska bli ett nyårslöfte; att inte hata folk?

23. Bästa boken du läste i år?
Oj, va svårt. Jenna Jamesons bok va ju inte så jättebra kanske, men jag kunde ändå inte sluta läsa. Läste ut den på ett par dagar bara, o den är på typ 600 sidor.

24. Största musikaliska upptäckten?
Fall out boy! Lr ska jag säga Pete Wentz? ;D

25. Något du önskade dig och fick?
Christinas parfym, morgonrock, tofflorna, pyjamas o en annan sak, hah!

26. Något du önskade dig men inte fick?
Jag tror inte jag önskade mig nåt som jag inte fick. Önskade mig inte så mkt.

27. Årets bästa film?
Åhnej, va svårt. Jag såg många bra filmer när Niklas va här iaf ^^

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Jag va på praktiken på dagen, sen var jag bara hemma. Gustav kom på besök ^^

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Flera saker säkert.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Oj, jag vet inte.

31. Vad fick dig att må bra?
Alla underbara personer. Gustav, Niklas, Frican, Cajsa och Murre!

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Jag är typ sugen på alla kändisar, haha! Men Pete Wentz och Bam Margera.

33. Vem saknade du?
Jag saknade nog inte nån, inte farligt mkt iaf.

34. De bästa nya människorna du träffade?
Fredrica, min tvilling <3 Hon är helt underbar, och vi är så jävla lika. Nu kom jag på en sak som jag gömde skriva igår. Vi firade ju nyår tsmns, så dagen efter kl 15:39 skriver jag ett sms till henne o frågar hur hon mår och så. Och så efter bara några sekunder får jag ett sms av henne, där hon frågar hur jag mår! Och det fick jag 15:39! Vi skickade alltså ett sms till varandra samtidigt, och båda frågade hur den andra mådde ;P

Put your hands up for Detroit

så äre 2008. Det känns som att det enda jag gjort på lovet än så länge är o festat :P men de e ju kul de me ibland.
Igår då. Madde kom hit, så sminkade vi oss tsmns, o så fixade jag hennes hår. sen sa vi adjö, och åkte till två olika fester ;P Gustav och jag åkte till Almunge där Frican, Sara, Jerry o Carro va. Så kom vi hem till sara, o frican hade inte gjort sig i ordning ! så jag sminkade henne lite, o så sminkade jag sara också, så alla vi såg typ lika ut ;P
Så käkade vi Tacos, sen innan 9 nånting åkte vi till Johan i knutby. Han hade ett eget litet hus, jättemysigt ^^ men där blev vi inte kvar länge, vi kände oss en aning för gamla, typ. fast dom va väl lika gamla som oss, men det märktes inte iaf. Men vi tjejer o gustav åkte till Länna, lr nåt, till nån stefan, lr nåt. haha ;P
Men där vare rätt segt, så vi va inte där länge heller. Jag o Frican o Gustav åkte tbks till Knutby o dom andra. Kom dit precis på tolvslaget typ, så de va ju kanon ;D Ringde lite folk o sjöng för dom, fyfan va hemskt. Jag sjöng allt jag sa! ärligt. uh. I knutby va alla glada iaf, o jag o frican hade druckit lite mer, så vi va glada vi också ;D Spillde bubbel på händerna, så de va svinkallt, så efter ett tag gick vi in. hög musik o dans, och JAG, JAAG dansade. omg. fy. De va bara för att dom spelade Alla som inte dansar. Inte för att jag vill att folk ska tro att jag är en våldtäktsman, utan för att jag älskar den låten ;D Så dans på bordet, som gick sönder btw. o så i soffan, o på golvet såklart. men när jag spelat den låten så många ggr så ville folk höra nåt annat också, då vare slutdansat. o de kanske va bra, för jag har fan träningsvärk i armar o ben! Aj. O jag har inte bara ont där! om man går från huvudet o ner, så har jag ont:
Hakan (Gustav sa nyss att han råkade armbåga mig där)
Halsen, ingen som sagt nåt om att jag blivit strypt, men man vet aldrig ;P
Armen, där jag alltid har ont. (cparmen)
Armbågen, fick ont där häromdan
Knät (sprang in i en bänk, o jag har värsta blåmärket)
Och så har jag träningsvärk i armarna o benen ;P fyfan.

Sen vid 2 började alla städa o tända lamporna, vafan liksom! så då åkte vi hem ;P O på väg hem åt jag en hel påse chips! AH! fan va dumt.

Nu ska gustav o jag se Kill Bill <3

Lägger upp bilder från nyår på Pixbox, där finns andra fina bilder också ^^
Phidan.pixbox.se

- Radio på! Cd på! - Frida
- Radio på! - Frican
- Cd på, Gustav! - Frida
- Va sa du? - Gustav
- Cd på! - Frida
- Jag hör inte vad du säger. - Gustav
- På med cdn! - Frida
- Jaha  - Gustav
- Cd på! - Frida
- Cd på, gustav, cd på! - Frican
gustav sätter på stereon
- AAH! HÖJ!! - Frida


RSS 2.0