Open arms reject assuming hands

Jao. Nu är lovet slut, typ. Finfint väder idag, men jag har inte vart ute. Ska ut me Murre senare, ska bli skönt ^^ Vi har faktiskt vart duktiga, va ute o gick mån, tis och onsdag ^^ Jag vill ut o springa så snabbt o långt jag bara kan. Synd bara att de skulle bli typ 200 meter, haha.

Idag har jag möblerat om mitt rum, eftersom att jag kommer få en soffa. O fan va jag hatar mitt rum. De e rätt stort, men ändå får jag inte plats me nå möbler, eftersom jag har snedtak, jävla skit. mamma o jag satt o funderade typ en halvtimme hur jag skulle kunan ha de. o de går typ inte på nåt sätt. Flyttade mitt stora jävla databord, men de såg inte klokt ut, för de fick stå utdraget. så de fick flyttas tbks.  Vi fick inte mkt ommöblerat, mest städat ;P Slängde lite skit också. Men sängen blev iaf flyttad, o bokhyllan. Så måste tvn flyttas sen. Sen när vi va klara, så säger mamma att hon trodde soffan va 2,50, och så mätte vi framför fönstrena, o de va lite över 2 meter. vafan! så får hoppas att pappa hörde fel, o att den är 2,15 lr nåt. uuh. Annars va de här helt i onödan. haha. blir nog rätt fint om soffan står framför fönstrena, o så kan jag köpa ett litet soffbord ^^ Mitt rum är nog rätt fint ändå, kanske. lr nåt.
Skönt me soffa, slipper man sitta 3 i sängen o se på film, om man är fler ;P

Idag ska jag klippa Murre också, tror jag. hoppas hon ångrar sig, haha. nejmen, de går väl bra, hoppas jag.
Nu ska jag fortsätta lyssna på min underbara musik, så högt de går.

"You look like an egg with legs coming out it."


The Music Or The Misery

Vart tog min energi vägen? aja, jag kanske hittar den snart.

Imorse ställde jag mig på vågen, och bestämde att jag aldrig mer ska äta nåt onyttigt. o de lär ju gå bra.. haha. Nämen, iaf äta mindre onyttigt. Och jag har märkt nu att bara för att jag inte får, så vill jag ha de ännu mer.
Så kommer mamma hem med 4 wienerbröd! VAFAN. jag älskar ju wienerbröd. Men, tro´t eller ej, jag har inte ätit nåt :) Jag har kollat i skafferiet flera ggr nu, eftersom att jag är hungrig, o där ligger de o stirrar på mig o ser sådär jättegoda ut. Men jag har stängt dörrn snabbt, o gått iväg hungrig. Seriöst, jag kommer inte kunna öppna skafferiet förrns dom är borta, för jag kommer inte kunna låta bli. Därför är jag hellre hungrig.
Fast jag har bara ätit frukost idag.. yäyä, jag får väl försöka ta nåt från skafferiet utan o titta på de goda bakverken.
Uh, en smart sak va ju o kolla upp wienerbröd på wikipedia;
Wienerbröd är ett bakverk i grunden bestående av wienerdeg - en deg med inkavlat matfett som blir luftig och frasig vid bakning. Bakfettet läggs först i ett tjockt lager på degen som sen vikes och kavlas, vanligen i "tre treslag" vilket ger 27 fettlager.

Ja, o jag är inte så sugen på 27 fettlager på magen lr låren. lr nånstanns. Kanske i bhn isf, haha. om jag måste välja.


Awh, va söt du var, bebin ^^


- Man, when you´re on heroin, there´s no reason to look up, what can I find in the air?

I shot dope for 7 years, and I looked up maybe twice. And that was to see if it was gonna rain,

so i had to get to the store quicker to steel.


Phidan har blitt grön!


Kolla så nyttig jag har blivit! En stoor skål med sallad, gurka, tomat, ärtor o räkor ^^ Och ett stort glas apelsinjuice med fruktkött. Mm-MM-m!

Ikväll är jag ensam på rummet, haha, de lät konstigt. men iaf, så jag har tittat på bra tv, o nu ser jag ett bra program på datorn, o sen ska jag väl se lite DH :) Myys!
Planerar fredagen, Murre, jag o Frican ska hitta på nåt i uppsala. bio, bad? vad händer? vi får väl se :) Kul lär vi ha iaf ^^


A Decade Under The Influence

Uuh, idag har jag hållt på me garderobsdörrn igen, börjar bli lite jobbigt. Spritpenna liksom ;P Idag skuggade jag bara, o då använder jag hårspray, haha. så jag har lite ont i huvet nu ;/ Tänkte måla naglarna också ju, men de kanske inte blir bättre av de? ;P



Så blev det. Den vänstra armen är lite för mörk, men jag får fixa de imorrn lr nån annan dag.

Annars har jag inte gjort så mkt idag, o ska väl inte göra så mkt mer heller skulle jag tro. Kanske ska ut me Murre ikväll igen, men vi får se.

- His driving is like a stupid retard driving down the road without a car. Thats how fast he goes.

Liar (It Takes One To Know One)

Aah, värsta mysiga vädret idag :) Träffade Nattis idag också, vi firade min födelsedag, som va för lite mer än 2 månader sen, haha ;P O så gav jag henne hennes julklapp, oinslagen, men vafan ;P
Så vi gick o köpte fika, så fikade vi hemma hos mig, sen ut till lekparken o gungade lite. Sen till Nattis o hämtade hennes hund, så gick vi ut me henne, tog väl typ en timme. Vi skiljdes åt, o jag skulle hem till mig, o mellan mig o Nattis bor Murre, så stannade jag lite innan hennes hus o messade henne o frågade om hon va hemma. Sen tittar jag mot hennes hus, så går hon där! ;P Så jag ringde henne, o gick till hennes hus. Så satt vi o pratade i en halvtimme :) Sen gick jag hem o skulle äta. Skulle prova nå fiskgrejer, som McNuggets, fast fisk. Så tog jag nån ny olja mamma hade köpt, Linfröolja, yäyä, hällde i rätt mkt på plåten, o in i ugnen. Efter ett tag märkte vi att det började lukta träolja, haha. Jaha, de va nån konstig olja mamma köpt, tänkte jag, men jag åt fisken ändå, o lukten gick inte bort! Och medans jag åt så började det svida som fan i ögonen. Haha, vafán!?
Jaa, o så läste pappa på flaskan,
man skulle tydligen inte steka lr fritera mat med oljan - oups!
man skulle bara tillsätta oljan i mat, och då endast en tesked, INTE överskrida doseringen - oups!
det va inte bra om oljan utsattes för hög värme en längre tid - 225 grader, 20 min ?

Hmm... Men men! Det va iaf omega 3 i oljan, o de är ju bra? man kan väl inte dö av nåt som är bra? Lukten har ännu inte gått bort helt, även fast pappa skrubbade ungen, haha. 

Sen efter maten så gick jag ut igen, med Murre den här gången, och två små hundar :) Vi gick väl lite över en timme, skitskönt! Vi får ta o börja med det varje dag tkr jag.

Kom hem, inget o göra, tittade på min garderobsdörr som va klar. Men så fick jag för mig att jag skulle rita ännu mer på den, så de började jag med, o nu ska jag fortsätta.
Såhär såg dörrn ut för nån timme sen:



Ni får se senare hur den blev ;P


såå, klar. den blev lite konstig på vissa ställen, men jag ska försöka fixa de sen,

- if I feel like painting the kitchen blue, well by God, I will

Yäey

image73

Sound Effects And Overdramatics

Torsdag. O jag har rivsår överallt!? vafan liksom? Pannan, armen o skinkan. yäyä.

Imorse sov jag till 7. Rätt pigg då, eftersom jag somnade vid halv 11. Kl 8 åkte jag o mamá ner till läkarstation, eller lärkarsation som jag råkat skriva i våran adressbok, haha. Yaa, o så frågade hon mig lite saker, hur de gick till, om jag opererats, vad jag gör på fritiden osv.. Så fick jag strippa av mig byxorna, så fick hon klämma lite på mina ben, haha. Det där lät inte dumt, nejnej. Så mätte hon med en gradskiva hur mkt jag kunde böja på knät ;P O så fick jag två st övningar som jag ska göra nu 3 ggr om dan i 3 veckor. Egentligen 2 veckor, men jag hade typ ingen tid för återbesök om 2, så de fick bli 3. Så om 3 veckor ska jag dit igen, o få fler övningar. Hur lång tid ska det ta egentligen, innan jag blir bra? Jobbigt. Men nu kan jag gå helt normalt, typ. Är fortf stel, o har lite ont, men men. I´ll survive. Tog 11.20 till Rimbo, o praktik. Slutade som vanligt vid 4, men då kändes de som att jag vart där en hel dag. Gjorde inget speciellt idag heller. Rullade perm på dockan, typ bara de ;P Ja, juste, o så kollade jag igenom alla spolar vi hade, lätt över 600, o bytte gummiband på de dåliga.

I found u, miss new booty. Awh, va länge sen. Men jag blir fortf lika glad som i då. ^^ Booty booty booty booty


J
aa, kom hem vid 5, o nu har jag badat. men inte ätit, hm, jag orkar inte. Nu sitter jag i mina Hello Kitty shorts o linne, mys.

My milkshake brings all the boys to the yard - Damn right it's better than yours.

Imorrn bäre av till huvudstaden, färgkurs med FR2<3 :D schwarzkopf ^^ Yääey!
Tur att Johanna skulle åka från hallsta, annars hade jag säkert åkt med bussen ända till Arabien lr nåt. De ska blir skojskoj. De va tänkt att jag skulle bli blond igen, men de hade säkert gjort mig kyckling, så de va bra att de blev ändrade planer. Nu är jag ganska så mörkbrun ^^

Helgen kommer gå snabbt, sthlm imorrn, sthlm på lördag också. Mamá, Papá, Gustav o já ;D hahá. nä, nu räcker de. Ja, vi 4 ska till sthlm iaf, Vällingby, till mormor o morfar, yäey, de ska bli mysigt! Hoppas de blir som alltid, räkmacka till förrätt, sen plankstek, o så bullar o sånt till efterrätt ;D
Sen på söndaag! Frican kommer till hallsta, fan va kul. äntligen :D De ska bli kul, o fint? förhoppningsvis. Vi är ju frisörer, fan. Då kan de inte gå fel..?

Värsta glada låten, o ändå tkr jag att den är sorglig, thaha. Tänker på Pucko när jag hör den :) <3

Nä, nu tänkte jag leta upp lite skoj på youtube, o sen käka nåt kanske. 

was he chubby or something? or ugly? or both?


Smells Like Teen Spirit

På me lite music o så är jag redo för bloggning. Va inte alls sugen nyss, men med rätta låten så ;P
Synd bara att jag inte har nåt o skriva om ;D hah.
Har inte skrivit på ett tag nu, men inte mkt har hänt. Har fortf lite ont i knät, de e värre idag.
Har målat om min garderobsdörr också, jag ledsnade på den, o så va jag ju hemma så länge, o då måste man ha nåt o göra. Så hittade jag en fin bild på internet, som jag ritade av, o nu är lite av den på dörrn. Får se när den blir klar, kanske när knät hoppar ur led nästa gång, o jag måste va hemma 2 veckor igen? ;P Nä, jag ska inte ens skämta om de. Här är 2 bilder på dörrn iaf, före o efter. fast den e ju inte klar än ;P


före                  efter   

O så va de ju alla hjärtans dagi onsdags, torsdags menar jag ;P lr? I dont know, or care. jag va iaf lite jobbigt mot Gustav, eftersom att jag trodde jag inte skulle få nåt av honom. "Jag kan ju va killen, o bjuda dig på maten."
Inne i affärn; "Sista chansen för dig o köpa blommor till mig då.." O så när vi kommer hem till mig så är jag nere, o så springer han ut i bilen igen, o upp på mitt rum, o när jag kommer upp sen så ligger det ett paket me 10 rosor på golvet :) Aaaw ^^


Rosorna fick en fin plats, mellan 2 Pete :D

O idag har jag vart riktigt duktig, kände för o jobba lite matte, snart nationella, om nåra veckor iaf. måste ju börja lära mig matte snart, hah ;P usch. Nu är klockan 21:17 också, nästan mitt hemnr. ;P



Ja, imorrn äre skola igen, skolsalongen. o jag tvivlar på att jag kommer göra nån nytta. får väl hjälpa till me färg, de e alltid nån som ska färgas typ. då kan jag ju sitta iaf. då får jag träffa frican också :D:D
Mitt schema fram till sommarlovet ser riktigt bra ut tkr jag.
Stå still eller våldtäkt så dansa dansa
Ga-ganska fin och omtänksam men sansad stil, en våldtäktsman ga-ganska fin och omtänksam men sansad stil, en våldtäktsman
sorry, men jag va bara tvungen o sjunga me där.
Var va jag?
Nånting händer känn det, Japp, du bidrar till konstig stämning.
Om du väljer att stå still bland alla mina konkurrenter, jag hoppas att du gör så gott du kan för
att minimera risken att bli våldtäktsman.
Att jag inte ledsnade på låten på nyår? Hm, konstigt. lr?

Jajuste, schemat. Många dagar som går bort, typ nu på fredag då vi ska på färgkurs i sthlm. o sen en onsdag så ska vi till Inzo, också i sthlm. sen äre kurs en hel helg i sthlm, hotell ;D Allt är bättre än vandrarhemmet vi va på sist. Bubbelpool har vi också, så bikini med! :D Sen äre ju 2 lov, o massa lovdagar. O efter båda loven så äre en vecka i skolan. Religion o Estetisk vecka. Men lite praktik blir de iaf :) Lr, ja, ganska mkt iaf.
O Frican ska ju ha kalas nån helg snart, o Murre också :):)

Nää, nu ska jag gå o lägga mig i sängen o se Girls next door, o kanske, kanske ta en liiten bit choklad. ^^
Aah, jag andas in o är så glad, de e för jag tror att de e sommar, haha. men jag kan ju få tro de ett tag till. De va så mysigt idag på kvällen, satt ute me murre i lekparken. o de va inte så kallt ^^

Godnatt, hoppas de blir en god natt för mig, o mitt jävla knä!

He got a flat tire, and he looked at me with tears in his eyes and goes "what do I do?"


Ghettokid eller överklassnobb?

Du har
[x] märkes-skor
[x] märkes-jacka
[x] tv på rummet
[x] dvd på rummet
[x] dator på rummet
[x] telefon på rummet
[x] en kamera
[ ] en videokamera
[x] din familj har en bil
[ ] din familj har fler än ett hus
[ ] din familj har fler än två hus
[ ] din familj har fler än tre hus
Antal: 8

Du använder dagligen
[ ] dyr parfym (som kostar minst 500)
[x] foundation
[ ] concealer
[x] rouge
[x] puder
[ ] läppglans
[ ] solpuder
[x] mascara
[ ] platt-/lock-tång
Antal: 4

Du ser på
[x] desperate housewives
[ ] grey's anatomy
[ ] heroes
[x] the oc
[x] sex and the city
[ ] ugly betty
[x] scrubs
Antal: 4

Du har sett
[x] just my luck
[x] john tucker must die
[x] titanic
[x] moulin rouge
[ ] high school musical
[ ] high school musical 2
[x] epic movie
[x] dude, where's my car?
[x] the perfect man
[x] the wedding crashers
[x] freaky friday
[x] legally blonde
[x] not another teen movie
[x] bring it on
[ ] bring it on again
Antal: 12

Du säger ofta
[ ] whatever
[ ] oh my god!
[x] venne
[ ] cutie
[ ] sweetie
[x] nehe
[ ] säkert
Antal: 2

Ditt resultat: 30 (pinsamt om jag räknat fel nu) ;P


1-22 = ghettokid
( 23-29 = normal )
30-37 = bortskämd unge
38-49 = överklass-snobb

Men om man säger t.ex "nehe" är man bortskämd då? ;P Jag behöver ingen lista, jag visste redan ;D

Last Resort

^ Gårdagens bästa, lätt.

Jag fattar inte, typ varje gång jag vaknar dagen efter jag har druckit så ligger det en badhandduk i min datorstol, haha. why? vad gör jag med den? Vaknade imorse, inte så jättepigg, dricker ett stort glas gammalt vatten o de enda jag tänker på är maaat, tänk; en stooor kebabtallrik med extra mkt fett, tack!
O jag har inte druckit så här mkt vatten på hur länge som helst, säkert aldrig. Jag har druckit 4 stora glas vatten, o så typ en halvliter sprite ;P Nä, nu ska jag åka o käka på McDonalds! Fan, va gott. haha!


Suddenly Tragic

Måndag igen, o jag har fortf ont i knät, ska ta bort stygnen om en vecka tror jag.
Och på fredag fyller Frican 18, den jäveln! <3 Jag måste ju vänta 318 dagar, haha.

Nä, nu ska jag ner o äta kiwi ^^


Cut Up Angels

Jaa, nu är jag opererad. Jag kan skriva hur det gick till senare, orkar inte nu. Men jag kan ju säga att de blev ändrade planer, jag blev sövd, vet ej varför. O så tydligen vare bara en spricka, ingen lös benflisa, så i stort sett kollade dom bara så allt såg okej ut, hm.. yäyä, tre hål i knät, sydde ihop, på me plåster, på me bandage. Jag kan ju lägga upp en bild också.

 

den blåa bilden är en ritad bild på de de gjorde, typ ;P


RSS 2.0